Kate’s Favorites: De Rosti Mepal Ellipse waterfles (winactie!)

Sinds een tijd heb ik standaard de Ellipse waterfles in mijn luiertas. Handig om voor Kate onderweg een flesje te maken. Daarnaast is het prettig om standaard water op zak te hebben, zeker met het zomerse weer. En zowel mama als Kate drinken met gemak uit de Ellipse fles, door de brede opening. 

 Het is een lichte maar stevige fles zonder BPA of weekmakers. De grote draaidop draait gemakkelijk open, en de lus aan de dop zorgt voor gemak met dragen. Thuis kan de fles een rondje mee in de vaatwasser voordat je hem weer mee op pad neemt. De stoffen band om de fles zorgt voor een fijne grip. En: hij lekt niet. Nooit.

We hebben er twee in huis die we met heel veel plezier gebruiken, en dat maakt de Ellipse waterfles de eerste “Kate’s Favorites”.

Nu is er natuurlijk niets leuker dan een favoriet te delen, en in samenwerking met de Rosti Mepal Shop mag ik dan ook een Ellipse waterfles weg geven! Like, share en win! Op de mamavankate Facebook vind je precies hoe het in zijn werk gaat.

Alle producten van Rosti Mepal zijn te bestellen in de Rosti Mepal Shop. Waterflessen, broodtrommels, drinkbekers, bewaar en serveerspullen, alle vertrouwde Mepal producten. Alles is in alle kleuren en maten online aanwezig. Ook handig, er zijn ook onderdelen van verschillende producten verkrijgbaar. Zo hoef  je niet opnieuw een product te kopen, maar kan je de levensduur verlengen door een nieuw onderdeel los te bestellen.

Ook een Ellipse waterfles voor onderweg? Vind ons op Facebook en Win! Win! Win!

De mama van Kate

Een gedachte over “Kate’s Favorites: De Rosti Mepal Ellipse waterfles (winactie!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s