Kate’s Favorites: De Cheengoo kippenratel! (Winactie!)

Veel van jullie kennen Kate haar favoriete giraffe. Toen ik vorig jaar zomer in Atlanta was, zwanger, heb ik deze gekocht bij Seed Factory. Een waanzinnig mooie winkel in downtown Atlanta met speelgoed en kinderkleding. Veelal duurzaam en handgemaakt. Merken als Oeuf, Toms, Tea Collection, Locally Grown, Willaby en Cheengoo.

Naast de giraffe kocht ik er ook Kate haar teether blanket van Willaby. Een katoenen dekentje met een houten bijtring. Het leek me een leuke accessoire toendertijd. Inmiddels slaapt ze er mee en is het doekje onmisbaar. Tijd dus om er eentje extra bij te kopen voor de zekerheid. Van levensbelang eigenlijk, maar zeker geen straf om weer even de winkel in te duiken. Zowel de teether blanket als de giraffe staan bovenaan de lijst van Kate’s Favorites. En omdat de meeste van jullie niet ‘zomaar’ even langs kunnen bij Seed Factory heb ik vandaag voor jullie geshopt. Ik kocht de geweldig leuke kippen-ratel van het merk Cheengoo, die ook het Girafje van Kate maken. 
Een makkelijk vast te grijpen rammelaar, met de hand gemaakt van zachte 100% biologisch geteelde en duurzaam geoogste bamboe. Bamboe garen is zacht, en van zichzelf antibacterieel en anti-allergeen – perfect dus voor baby’s. Ontworpen in San Francisco, maar liefdevol met de hand gehaakt door een team van artistieke vrouwen in China, vooral moeders en boeren, werkend om hun families met extra inkomsten van basisbehoeften te voorzien.  

We geven het kippetje weg! Prachtig ingepakt door Seed Factory. Kijk op de Facebook en/of Instagram pagina om te lezen ‘hoe en wat’ en wie weet staat jou naam straks op het kadolabel!

De mama van Kate

Ps. Seedfactory heeft een webwinkel, mocht je je niet in kunnen houden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s