Kates Favorites: De favorieten van Flavourits Live 2015

Wanneer je struint over een te gekke beurs als Flavourits live is het lastig niet enthousiast te worden van de te gekke webshops die er tentoongesteld zijn. Voor wie niet de mogelijkheid had om te gaan, hierbij de top 5 van winkeltjes waarvan ik vind dat je zeker weten een kijkje moet gaan nemen!

1. Lullaby Road 

Fotorechten Lullaby Road

Handgemaakte, duurzame accessoires. Sjaals, mutsen, sokken en maillots. Maar ook kleertjes en schoentjes. Een groep vrouwen in Nepal haken en breien de spulletjes onder gegarandeerd veilige omstandigheden en voor een eerlijk loon. Een mooi en bewust product en wat ziet het er leuk uit! Robin ‘Hoed’, een bolhoed-muts met veer of de leuke bladeren maillot. Dit winkeltje is zeer de moeite waard om te bezoeken!

2. Mon Petit Loup 

Fotorechten Mon Petit Loup

 
Prachtige A-lijn en houtje-touwtje kinderjassen voor meisjes. De jassen zijn ontworpen door Ingrid Vuurman en Sacha Le Loux in de maatvoering 98 tot en met 116. Voor Kate nog niet geschikt dus, wij wachten nog even, maar wow, wat een prachtige jassen van waanzinnige kwaliteit. En dan de voering, kleurrijk en vrolijk. Bijna zonde om je jas dicht te doen!

3. Stapjes Vooruit 

Fotorechten Stapjes Vooruit

Een webwinkel met ontwikkelingsgericht speelgoed. Mooi autentiek speelgoed van prachtige kwaliteit. Kate en ik waren vooral erg gecharmeerd van de retro loopfiets. Dit winkeltje is een absolute aanrader met de feestmaanden in het vizier! 

4. Tafelziel 

Fotorechten Tafelziel

 
Als juf ben ik natuurlijk dol op thema’s en versieringen. En niets zo leuk als de tafeldecoratie van Tafelziel. Op maat gesneden tafelzeil van soepel en transparant materiaal, dat de tafel beschermt tegen dagelijks gebruik en een ongelooflijk leuke mogelijkheid bied tot decoreren. Denk eens aan tekeningen van de kinderen, kaarten en foto’s van familie ver weg of versieringen voor de feestdagen. Alles onder het zeil, een feest voor het oog, en je zet er gewoon je bord op. Voor Kate wil ik dit gebruiken op haar eigen kleine tafeltje, zodat ze straks haar kunstwerken kan tentoonstellen en ondertussen vrolijk verder kan freubelen.Kijk op de website voor inspiratie en meer informatie.

5. Klik-klak-Kinderstoel  

Fotorechten Atelier Vix

 
De (doe-het-zelf) Klik-Klak-Kinderstoel is ontworpen door het designerduo Schmidt & Simons van Atelier VIX. Een speels en supersterk (stapelbaar) stoeltje. Draagkracht tot wel 100 kg! De stoel is gelijmd en dus volledig zonder schroeven. Het is mogelijk de naam van je kind in de stoel te laten laseren voor een extra persoonlijk tintje. En de stoel is leverbaar in verschillende kleuren. Voor de ik-doe-het-liever-niet-zelvers onder ons, de stoel kan ook gemonteerd worden. 

Voila. Vijf van de leukste webshops die we vandaag tegen kwamen op Flavourits Live. Maar geloof mij, dit was pas het begin. Kijk op de Flavourits website voor nog veel meer leuke webshops. 

Ik plof op de bank, koekje, cappuccino erbij. Zo. Ik ben even shoppen!

De mama van Kate

2 gedachtes over “Kates Favorites: De favorieten van Flavourits Live 2015

  1. IndeKinderschoenen zegt:

    Oh wat goed dat ik dit zie, ik had het al eerder gezien maar was het vergeten; het tafelzeil van Tafelziel. Lijkt me superleuk en praktisch, dus dat gaat meteen op mijn wishlist!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s