Kates Favorites: De Smeerlab

  Kate eet graag. En Kate eet graag zelf. Een broodje, stukje fruit, groente, maar ook soep en yoghurt. Als je het niet probeert dan leren ze het niet. En dus is Kate regelmatig gretig in de weer met vorken en lepels. Dat het eten, met haar veertien maanden, niet altijd in haar mond beland mag duidelijk zijn. Lang leven de slabbetjes. Maar…dat het eten dat niet in de mond gaat ook niet altijd op de slabber beland, is iets waar ik vaak tegen aan loop. Bijna elke avond staat er wel een bakje met Vanish in de keuken. Kleertjes van Kate waar we, vaak tegen beter weten in, proberen de pasta vlekken uit te weken. En even regelmatig gooien we de kleertjes maar weer weg. 

Die tijd lijkt nu voorbij. Tijdens het struinen over Instagram, kwam ik ineens de ‘Smeerlab‘ tegen. Een slabber meets schort. De belofte: onbekommerd smeerlappen zonder vieze kleren. Een uitdaging die ik graag aan ging! 

 De eerste keer dat ik hem gebruikte was het meteen raak. Door mij overigens. Want bij de eerste hap pasta viel het al van de lepel nog voor ik Kate had bereikt. Flats, dikke laag pasta saus op haar been, en dus op de Smeerlab die haar been keurig bedekte. ‘Top’ dacht ik, nu al fan. Terwijl Kate later het laatste bodempje zelf nog probeert te eten en het vol goeie moed leeg kiepert in haar schoot weet ik het zeker. Dit is voor Kate gemaakt.  

De rest van de week eten we tomatensoep, verse frambozen, yoghurt, chocopasta, en Kate probeert te drinken uit een echte beker. Hoe viezer, hoe beter. De Smeerlab doet het super! Na het eten was ik hem snel op het korte programma en laat hem drogen. Klaar voor weer een nieuwe dag vol viezigheid.  

De Smeerlab is gemaakt van 100 % katoen  in de meest fantastische prints. Hij is te gebruiken vanaf de eerste hapjes, maar zou bijvoorbeeld ook ideaal zijn voor een kindje wat veel terug geeft na de fles. Ook is het ontzettend handig als schort bij het verven of koekjes bakken, en zo dus ook voor de grote kids een topper! Wat ik zo fijn vond met Kate, is de split. Hierdoor kan de slab om de stoel heen, om de kruisriem en blijft hij keurig op de beentjes liggen. 

 Op de website van Smeerlab vind je meer informatie over de Smeerlab, de gehele collectie en verkoopadressen.

Kate ontdekt volop, en de Smeerlab is echt een enorme aanwinst daarbij, met name voor mama. Ze vind het leuk om aan te hebben (in tegenstelling tot doorsnee slabbetjes) en het scheelt echt enorm in de was. Een product wat niet alleen ideaal leek, maar ook zeker ideaal bleek. Aanrader! 

Hieperdepiep hoera voor de Smeerlab. Kate en ik zijn fan!

De mama van Kate

Foto: Maarten Coolen

3 gedachtes over “Kates Favorites: De Smeerlab

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s