Here we go!

IMG_9597

Het gaat beginnen.  Vandaag.

19 december 2014 ben ik moeder geworden van Kate, het mooiste meisje van de wereld. Natuurlijk.  En nu, een week voordat ik weer aan het werk ga, begin ik met iets waar ik al een tijdje van droom.

In de basis deze blog. Over moederschap. En de avonturen die we beleven met onze Kate. Over waar ik tegen aan loop, waar ik van geniet en om moet lachen, en waar ik soms van baal.

Daarnaast uiteindelijk een webwinkel. Kate’s favorites. Met spullen waar je blij van wordt. Eerlijke en duurzame spulletjes, kleertjes en meubeltjes. De webwinkel zelf is nog even ‘work in progress’, maar tot die tijd vertel ik jullie graag over leuke en bijzondere merken en spulletjes die ik tegenkom.

Ik heb lang nagedacht over de naam van deze website. Het moest natuurlijk origineel zijn. En het moest een beetje hip zijn. En nog niet bestaan. Dus…mission impossible. Na eindeloos veel opties gegoogled te hebben bedacht ik me dat het moest zeggen wie ik ben. Toen we tijdens de zwangerschap bedachten hoe het kleine wiebelmeisje in mijn buik  zou gaan heten, hoorde ik in mijn hoofd de vriendjes en vriendinnetjes van school mij al aan spreken “Mama van Kate” . Simpel, krachtig, trots. Dat is wie ik nu ben. En daarom de naam van deze blog.

Ga ervan genieten!

De mama van Kate

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s