Zijn gangetje in sneltreinvaart.

Het leven gaat weer heerlijk zijn gang, maar wel in sneltreinvaart. 

Heerlijk die chaos van december. Alsof het nog niet druk genoeg is met de feestdagen, hebben we er sinds vorig jaar ineens ook een verjaardag tussendoor. Volgende week wordt Kate alweer 1!

Dus terwijl ik me enerzijds bezig hou met kerstkadootjes, anderzijds dingen regel voor de oudercommissie van Kate haar crèche, bomen optuig, het huis klaarmaak voor internationale gasten en ondertussen gewoon door werk, schilder ik in de avond uurtjes vrolijk aan het tafeltje dat we kochten voor Kate haar verjaardag terwijl ik bedenk wat we doen met de taart. 

 We vieren het feestje op het werk, een theater,  van de papa van Kate. Er is die dag niets te doen, en dus confisqueren we de foyer en geven we de kerst daar een mooie verjaardags-strik. De pianist van de band waarin ik zing komt kinderliedjes spelen om de kleinste te entertainen en de rest kan genieten van een hapje en drankje (Als ik die taartjes op tijd regel…).

Deze week komen mijn ouders naar Nederland om de kerst te vieren bij ons. Heerlijk! Ik heb ze inmiddels al weer ruim vier maanden niet gezien, en Kate dus ook niet. Het logeerbed staat klaar en ik kijk reikhalzend uit naar de reuring in huis.

Vandaag alle chaos even de chaos gelaten en heerlijk met zijn drietjes door Haarlem gestruind. Haarlem blijft voor mij toch de heerlijkste stad van Nederland, en er liggen een hoop herinneringen. Deze dagen is er kerstmarkt, veel kerstmarkt. Vanuit de Grote markt alle kanten op. Zeker een aanrader mochten jullie nog een leuk uitje zoeken. 

 Morgen weer terug in de drukte, boodschappen, lunchen met een vriendinnetje, ’s avonds spelen met de band. Maandag weer aan het werk, lekker twee dagen maar deze week. Heerlijk. Kate viert maandag vast haar feestje op de crèche. Gelukkig hoef ik niet voor de traktatie te zorgen, dat regelen ze zelf, misschien alleen even iets lekkers maken voor de juffies. En als ik dan in de tussentijd ook nog even de taart regel voor het grote feest, is alles in kannen en kruiken. 

De december chaos. Ik hou er van.

De mama van Kate

4 gedachtes over “Zijn gangetje in sneltreinvaart.

  1. IndeKinderschoenen zegt:

    Ik raak juist een beetje gestrest van die drukte, haha. Maar het decembersfeertje is wel heerlijk. Wat leuk dat jullie het feestje op locatie kunnen doen! Mijn zoon wordt volgende week ook 1 (ik ben heel benieuwd naar Kate haar geboortedatum ;)) en vieren het thuis, wat toch een beetje proppen wordt. Maar de taart is al besteld, dat scheelt 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s