After Christmas

Vorig jaar hebben we de kerst als in een waas aan ons voorbij laten gaan, Kate was tenslotte nog geen week oud, dus gordijnen dicht, cocoonen en in pyama aan een geimproviseerd kerstdiner. Dit jaar, met kate alweer één,  hebben we er weer eens een ouderwets famillie-hop-feest van gemaakt. Kerstavond bij de ene schoonfamlie, eerste kerstdag bij de anderen. Tweede kerstdag bij mijn omaatje en tussendoor zo veel mogeljk tijd doorbrengen met mijn ouders die sinds vorige week in Nederland zijn.

Kate vind het allemaal prachtig. Alle aandacht, de reuring, van alles te eten en kado’s om mee te spelen.

Ondanks dat we van te voren hadden afgesproken dat we geen kado’s zouden doen, lagen er toch verassend veel pakjes onder de boom. Vooral voor kate, natuurlijk. Maar ook mama werd verrast met een prachtige laptop, waar ik nu deze blog op schrijf. Heel fijn. Deze blogster is erg blij.

Toch hebben deze weken een weerslag op Kate. Ze is zo moe. Met opa en oma in huis, het kerstfeest op de crèche , de kerstdagen met alle familie, en het late naar bed gaan komt er van ‘regelmaat’ weinig terecht. En dus slaapt ze weer twee keer overdag en slaapt ze ’s ochtends uit. Moet kunnen, het is tenslotte vakantie (voor kate hahaha). In het nieuwe jaar pakken we het ritme wel weer op.

We vullen onze dagen met veel avonturen buiten. De kinderboerderij, het park, het Natuurmuseum en de speeltuin. Het weer is top! Blijft toch raar, eind december en ik loop nog op mijn gympies… Vandaag gaan we Artis in, morgen nog een dagje met paps en mams, en dan schiet het jaar al weer op. Onderweg naar 2016, maar we richten ons nog héél even op 2015.

Fijne dag!

De mama van kate

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s