Welcome to Atlanta – Home away from home 

Na een dag vliegen landen we brak op de luchthaven van Atlanta. We rollen de trap op en kijken zoekend om ons heen, waar staan ze? Daar! De familie staat met spandoeken achter de balustrade. Lekker, we zijn weer ‘thuis’.

Kate heeft zich super gehouden in het vliegtuig. We hadden het geluk dat er een stoel overbleef en zo kon ze acht uur lang tussen ons inzitten. Filmpje kijken, kleuren, heel even slapen, flirten met de medepassagiers. Het was natuurlijk te lang, voor welk kind niet, maar ze heeft zich er kranig doorheen geslagen. En wanneer de hele familie op je staat te wachten op de luchthaven is het het allemaal meer dan waard.

Wij waren vroeger met zijn zevenen thuis. Zes plus een hond. Een groot gezin. Het was altijd druk en chaotisch. Inmiddels zijn we met zijn zeventienen. Negen volwassenen, vijf kinderen, drie honden, drie talen. Zet alles bij elkaar en je hebt een complete heksenketel. 

Het is een feest om alle kinderen met elkaar te zien spelen. Het lijkt zo simpel en onbelangrijk, maar deze neefjes en nichtjes zien elkaar alleen op een beeldscherm. Gelukkig kan dat, ik zal de laatste zijn die klaagt over de hedendaagse techniek, maar hoe fijn is het dat ze nu even met elkaar kunnen spelen. Drie dreumessen, van één en twee, twee ‘groters’ van zeven. Lekker stel.

De rest van de week draait om samen zijn met elkaar in het huis van mijn ouders dat net verkocht is. Opa en oma gaan een nieuw avontuur aan en dus trekken we straks de deur dicht van het huis waar we de afgelopen tien jaar herinneringen creeerde.

We spelen in het park, zwemmen bij de tante van Kate, Legoland,  downtown Atlanta. We vermaken ons prima. Kate slaapt steeds beter door, de jetlag is elke dag minder, het vakantie  gevoel elke dag meer.

Gister is mijn broer weer vertrokken richting Miami, mijn moeder is voor werk naar Detroit gevlogen en wij zijn op het moment onderweg naar Orlando om drie dagen Disney World op zijn kop te zetten. Kate is wild van het idee dat we naar Mickey Mouse gaan, benieuwd of ze het straks nog steeds leuk vind als hij voor haar staat. We zullen zien!

Zondag komt het grootse deel van de familie weer samen in Atlanta en kunnen we genieten van lekker nog twee weken ‘home away from home’.

Life is good!

De Mama van Kate

Een gedachte over “Welcome to Atlanta – Home away from home 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s