Mr & Mrs (en mini- miss)

Soms zijn er die momenten, dat je denkt, ik heb het toch maar verdomd goed voor elkaar. Twaalf jaar geleden liep ik degene tegen het lijf die het minst leek op alles wat ik ooit dacht dat bij mij zou passen. Maar het paste, en het bleek de liefde van mijn leven.


Je zou maar iemand vinden met zoveel geduld. Zo veel liefde. Humor. En dat hij dan ook nog kiest voor jou. Ik kan het soms nog steeds niet geloven. Die eerste keer zoenen, nou ok. Daten, ja hoor. Een jaar verkering. Wat? Twee jaar. Acht jaar. En dan in 2014 trouwen. Met mij??

Minder dan een half jaar na onze bruiloft werd onze liefde bekroont met de komst van Kate. Het maakt het plaatje compleet. Ze is zijn mini-me. Sprekend. (Hoe vaak ik dat niet hoor hahaha) En ze is zo gek op hem. 

En het is niet alleen een sprookje. We kennen hobbels. Nou ja, heuvels. Ok goed, bergen van Everest formaat. Maar we knokken ons er steeds weer door. En we kunnen er om lachen. Gelukkig.

Lief, op de meeste dagen verdien je zoveel meer dan de tweede plaats die je soms wordt gedwongen in te nemen. Als ik achter Kate aan ren, druk thuis, daarnaast nog mijn werk. Ons leven dendert door in sneltreinvaart, wisseldiensten waarbij jij thuiskomt zodat ik snel weer de deur kan uitrennen voor een vergadering of repetitie. Niet altijd leuk of eerlijk. Maar het wordt vanzelf makkelijker. Of niet. Maar we vinden onze weg, en we blijven zoeken naar elkaar.

Dank je wel dat je het met mij uithoud. Dat je nooit klaagt als ik moe ben. Of zeur. Dat je niet teleurgesteld bent wanneer ik mijn energie niet kan verdelen, en dood ben ‘s avonds als ik naast je op de bank plof. Of wanneer ik mopper omdat je niet op tijd mijn veel te subtiele hints oppikt. Ik maak het je niet altijd makkelijk. 

Ik ben trots op ons.


Dank je wel voor alles wat ik heb, en wat ik kan zijn.

De mama van Kate 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s