Drie jaar getrouwd

27 juni 2014 trouwde ik mijn beste vriend, toen 16 weken zwanger van Kate. 

Nu, drie jaar later, ben ik nog steeds immens gelukkig. Wat niet wil zeggen dat er niet nog altijd geïnvesteerd mag worden. Na twee jaar niets te hebben gedaan aan onze trouwdag besloot ik dat we dit jaar onze derde trouwdag zouden vieren alsof het de tiende was. En zo begon het plannen, de papa van Kate wist tot op het laatste moment van niets…

Vandaag op de blog een foto verslag van hoe we onze liefde bevestigde en hoe we nog een keertje in het huwelijksbootje (of fiets…) stapte!

Het plan: Een dag vol verassingen afgesloten met een heerlijk ongedwongen bbq. Moest ik die wel eerst nog even aanschaffen en monteren. En alles buiten het zicht van de papa van Kate, het was tenslotte wel een verassing! Gelukkig vond ik in Kate een goede klus-hulp.

27 juni 2017. We zitten, beide in een wit kanten jurkje, in de bus. Kate gaat volledig op in haar rol, bril op haar neus, boeket in haar handen. Aangekomen in Amsterdam samen op papa gewacht. Die wist alleen dat hij om 15.00 uur op de afgesproken plek moest zijn. Toen hij eindelijk aan kwam fietsen vroeg Kate: ‘Papa wil je trouwen?’ -smelt-

In de winkel van ‘Het is Liefde’ vind je de bruiloft-suite van ‘Wed & Walk’. We gaan echt (maar onofficieel) nog een keer trouwen! Ik vind een mooie jurk, papa een keurig pak, en Kate een roze prinsessenjurk. De muziek zwelt aan, de rode loper rolt uit en daar komt de bruid. In een zorgvuldig geschreven speech bevestig ik mijn onvoorwaardelijke liefde aan hem, en aan kleine Kate. “Ik hou van jou, met heel mijn hart en ziel. Vandaag trouw ik weer met jou. En ik hoop dat nog heel vaak te mogen doen. Je bent alles voor me, en alles wat ik nodig heb. All you need is Love. To the moon and back…” Twee keer een overtuigend ja-woord en het is beklonken.

Met een verliefd hart verlaten we de winkel. Buiten wacht de volgende verrassing. De meisjes van theatergroep Blender wachten ons op en zingen ons toe. ‘All you need is love’ en ‘This will be (an everlasting love)’. Ballonnen, confetti, de hele Amsterdamse Pijp op zijn kop. We vieren vandaag de liefde en dat doen we niet half.

Als de laatste noten hebben geklonken verschijnt daar Jan, onze fiets-taxi chauffeur. Hij neemt ons mee op een heerlijke fiets tour door de mooiste stad van het land. Langs de Amsterdamse grachten, de mooie Jordaan en met een korte stop bij de Italiaanse ijssalon.

Als de dag dan toch op zijn einde lijkt te lopen en we rustig aan naar huis rijden, blijkt al snel dat er nog een laatste verrassing op ons wacht. Thuis rookt de bbq en kunnen we heerlijk genieten van de laatste uurtjes van deze 27 juni.


We vierde de liefde en dit keer met zijn drieën. Heel bijzonder. 24 uur later zit ik nog stralend als een heuse newlywed in de tuin. Naast mijn trouwring glimt de over de top gouden trouwring waarmee we ons huwelijk gisteren bekroonde. Wat een geluk, en wat een rijkdom.
Zo zie je maar weer: All you need is love ❤️ 

De mama van Kate

———-

Dank je wel iedereen die mij hielp bij het tot stand brengen van deze heerlijke dag.

Op de website van ‘Wed&Walk; trouwen voor een dag‘ vind je alle informatie over de geheel onofficiële maar daardoor zeker niet minder indrukwekkende trouwceremonie’s.

Wie vol is van liefde, op zoek is naar liefde, de liefde wil vieren of versieren kan het beste naar ‘Het is Liefde‘ op de Eerste van der Helststraat 13-15 in Amsterdam. Of neem een kijkje op de site

De meisjes van Blender vind je op hun website

Jan van Fietstaxi Amsterdam vind je op deze site.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s